Денина в Pirin Golf Hotel & SPA Country-Club-Girl-Pirin-Golf-Denina-Martin-29

Преди няколко дни с Рон попаднахме на добра оферта в Booking.com. Търсехме място, където да прекараме няколко дни и тогава забелязахме Pirin Golf Hotel & SPA. И така, стегнахме багажи и се отправихме към това планинско райско кътче.

Никога не съм си представяла, че под ръка може да имаме такова невероятно местенце за почивка. Идеално е за дълги разходки с прекрасна гледка от всички страни.  Възползваме се максимално от тишината и пълната релаксация на сетивата, която комплексът ни предоставя. Оказва се, че колкото по-дълго живееш в големия град, толкова повече започваш да цениш тези неща. Сега през лятото  се провеждат постоянни състезания за голф играчите. Така де, това не е от значение за мен, тъй като съм (относително) добра само на мини голф.

И като отворих темата за голф състезания, вчера Рон, Алекс и аз прекарахме почти цял един ден в Кънтри Клъб там. Приятният и уютен интериор бе впечатляващо допълнен от множество купи и голф сертификати. Останах изненадана колко популярен е този спорт в България. След това се насочихме към ресторанта за обяд, който откриваше прекрасна гледка към голф игрището и Пирин.

И всичко това ме вдъхнови да се облека подходящо, разбира се. Както знаете, за голф събитие се очаква облеклото да е спретнато и препи, решено в пастелни цветове и бяло. Вдъхновена от този стил, заложих на бяла пола, жълт потник и удобни пантофки. За финал наметнах върху раменете си и цветен пуловер. Липсваха ми само стиковете! ;)

Българският моден блогър Денина в Pirin Golf Hotel and SPA Голф аутфит представен от Денина Мартин Български моден блогър в Pirin Golf Hotel & SPA Pirin Countryside Golf Club - интериорДенина Мартин в Pirin Countryside Golf Club  Денина Мартин в Pirin Countryside Golf Club Денина Мартин на обяд в Pring Countryside Golf ClubCountry-Club-Girl-Pirin-Golf-Denina-Martin-26 Country-Club-Girl-Pirin-Golf-Denina-Martin-27 Denina Martin at Pirin Golf Hotel and Spa

А вие играете ли голф? Какъв е идеалният голф аутфит за вас?  

Усмивки,

Денина ♥

2 comments

Reply

Hello there! I know this is kinda off topic but
I was wondering if you knew where I could locate a captcha plugin for my comment form?
I’m using the same blog platform as yours and
I’m having problems finding one? Thanks a lot!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *