CLOTHES FOR HUMANS Beautiful Denina Martin at Bulgaria Mall

ДОБРЕ ДОШЛИ В PURELY ME BY DENINA MARTIN

Онлайн дестинация за мода, красота, пътешествия, оптимизъм и живота в неговите колоритни аспекти.

Казвам се Денина и като момиче (вече и майка) в ранните си 20 години винаги съм имала интерес към модата. През юли 2014 реших да основа този блог с идеята да споделям интересни и вдъхновяващи постове. Така се роди Purely Me by Denina Martin. Реших да го нарека по този начин, защото той отразява моята същност, вярвания и начин на живот откровено и истински – такива, каквито са. Основна част от този виртуален дневник е неговата автентичност, на която вие – моите читатели, можете да вярвате напълно.

Въпреки че модата и стилът са основен фокус на този блог, аз имам и страст към теми като красота и пътешествия. Моят стремеж в живота е позитивното мислене и да виждам света красив. А това, което ще откриете тук, е откровен микс от модните ми предпочитания, начина ми на живот и възгледи, примесени с умерена страст към фотографията. Но последното щеше да е нищо без другата половинка зад обектива – ruslandechkov.com

Гмурнете се в моя свят. Надявам се, че ще се наслаждавате на постовете ми толкова, колкото аз се наслаждавам, докато ги създавам. : )

Усмивки,

Денина