Forever-21-Denim-Culottes-70s-Trend-Blue-Stripes-Denina-Martin-11

Вече споделих с вас в социалните мрежи за предстоящото встъпване на FOREVER 21 на българския пазар. Модният бранд се очаква с голямо вълнение, заради богатото разнообразие от модни предложения за всеки стил и достъпните цени. По повод откриването на първия магазин тук в София, аз и модния гигант обединихме сили, за да ви покажем част от скоро пристигащите колекции. В очакване на FOREVER 21, днес ви представям първата визия в партньорство с бранда.

Този ретро аутфит включва в себе си някои от ключовите тенденции за Пролет / Лято 2016 – чифт клош дънки под коляното, известни в модните среди като „кюлоти“, раиран топ и чанта с форма полу-луна. Вероятно сте доста скептично настроение на тема „кюлоти“, но наистина трябва да ви споделя колко удобни всъщност са те. Аз самата се чувствам толкова добре в тази свободна кройка, че често залагам и ще залагам на тях в ежедневието си. Да, изглеждат различно, дори малко странно според някои, но ви съветвам да им дадете шанс. Стайлинг опциите с тях са много и повечето изглеждат невероятно стилно и актуално. Бъдете смели и опитайте!

Следете новите стилни вдъхновения от мен и FOREVER 21 през следващите няколко седмици. Ще отброяваме дните до откриването на 2 Април заедно!

Forever-21-Denim-Culottes-70s-Trend-Blue-Stripes-Denina-Martin-1 Forever-21-Denim-Culottes-70s-Trend-Blue-Stripes-Denina-Martin-2Forever-21-Denim-Culottes-70s-Trend-Blue-Stripes-Denina-Martin-7Forever-21-Denim-Culottes-70s-Trend-Blue-Stripes-Denina-Martin-5 Forever-21-Denim-Culottes-70s-Trend-Blue-Stripes-Denina-Martin-6Forever-21-Denim-Culottes-70s-Trend-Blue-Stripes-Denina-Martin-3 Forever-21-Denim-Culottes-70s-Trend-Blue-Stripes-Denina-Martin-4Forever-21-Denim-Culottes-70s-Trend-Blue-Stripes-Denina-Martin-12

FOREVER 21 дънки / FOREVER 21 раиран топ / FOREVER 21 чанта / Остри обувки (подобни) / Велурено яке (подобно) / Слънчеви очила (подобни)

А вие харесвате ли FOREVER 21? Пазарували ли сте някога от модния гигант?  

Усмивки,

Денина ♥

*В партньорство с FOREVER 21

SHOP THE LOOK

[show_shopthepost_widget id="1475260"]

3 comments

Reply

Great work! That is the type of information that are supposed to be shared
across the internet. Shame on Google for not positioning
this publish higher! Come on over and visit my site .

Thank you =)

Reply

Прекрасна си, Денина! <3

Reply

Благодаря, Преси! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *