Forever-21-Navy-Duster-Coat-Kate-Spade-Bag-FreyWille-Scarf-Denina-Martin-8 Forever-21-Navy-Duster-Coat-Kate-Spade-Bag-FreyWille-Scarf-Denina-Martin-5

[dropcap]Д[/dropcap]а изглеждаме стилно и актуално отдавна вече не означава големи цифри на всяка цена и всички ние добре знаем това. В света на бързата мода човек може да изглежда много добре и да е в крак с тенденциите, без да се налага да харчи много по дизайнерски колекции. Въпреки това, един от най-оптималните начини да издигнете визията си на друга висота при сравнително ограничен бюджет е комбинацията. Днес ви представям модно вдъхновение, в чиято основа стои именно т.н. комбиниране на висок клас колекции с масови марки.

Преди години в модните среди комбинацията от висок клас марки, познати още като дизайнерски, с масови брандове или т.н. бърза мода, бе табу. Но с времето нещата доста се промениха. В икономически и обществен контекст светът се превърна в един своебразен микс. По-силно от всякога, различните култури се преплитат една в друга. Това неизбежно оказва влияние и в света на модата. Толкова, че вече не е никак странно да комбинираме висок клас колекции с масови марки. Напротив дори. Такъв тип подход към стайлинга е станал много ценен и често прилаган от модни икони като Оливия Палермо и Кендал Дженър.

Най-значимото преимущество на миксирането на дизайнери с предложения на марки за бърза мода е, че да си стилен и актуален струва по-малко. Можете да инвестирате в качествена чанта  Kate Spade, която ще ви бъде вярна години наред, и да я съчетаете с тънък тренч за £30 от Forever 21. Пак ще изглеждате невероятно и ще създадете усещане за лукс. Дали някой ще постави под въпрос визията ви? Дълбоко ме съмнява.

В дни, когато дизайнерите правят ултра популярни колаборации с марки за бърза мода, въпросът вече не е дали да комбинираме скъпи и евтини стоки. Въпросът е как ще го направим. Но каквито и комбинации да изберете, всичко идва от вътрешното усещане за стил. Етикетите не трябва да говорят за вас. Трябва да изразявате себе си чрез комбинации от стилове, материи и принтове, а не марки и дизайнери.

Forever-21-Navy-Duster-Coat-Kate-Spade-Bag-FreyWille-Scarf-Denina-Martin-1 Forever-21-Navy-Duster-Coat-Kate-Spade-Bag-FreyWille-Scarf-Denina-Martin-2 Forever-21-Navy-Duster-Coat-Kate-Spade-Bag-FreyWille-Scarf-Denina-Martin-11 Forever-21-Navy-Duster-Coat-Kate-Spade-Bag-FreyWille-Scarf-Denina-Martin-9 Forever-21-Navy-Duster-Coat-Kate-Spade-Bag-FreyWille-Scarf-Denina-Martin-7 Forever-21-Navy-Duster-Coat-Kate-Spade-Bag-FreyWille-Scarf-Denina-Martin-10

[red_button url=“http://rstyle.me/n/bkyqgwbs5fx“ style=“red“ size=“small“ type=“square“ target=“_blank“] FOREVER 21 тънко палто [/red_button] [red_button url=“http://rstyle.me/n/bk75rvbs5fx“ style=“red“ size=“small“ type=“square“ target=“_blank“] KATE SPADE чанта [/red_button] [red_button url=“http://rstyle.me/n/bkywzhbs5fx“ style=“red“ size=“small“ type=“square“ target=“_blank“] FOREVER 21 гривна [/red_button] [red_button url=“https://shop.freywille.com/bg/our-accessoires/long-scarves.html“ style=“red“ size=“small“ type=“square“ target=“_blank“] FREYWILLE копринен шал [/red_button] [red_button url=“http://www.zara.com/bg/en/woman/shoes/high-heels/patent-finish-high-heel-shoes-c358018p3183130.html“ style=“red“ size=“small“ type=“square“ target=“_blank“] ZARA обувки [/red_button]

П.С.: Ако сте пропуснали предишната публикация с Forever 21, можете да наваксате тук. Остават само 10 дни до октриването на магазина тук в София на 2 Април в 10:00!  

Какво мислите за т.н. комбиниране на висок клас колекции с масови марки? Прилагате ли този стайлинг трик, за да пренесете визията си на друга висота?   

Усмивки,

Денина ♥

*В партньорство с Forever 21

You May Also Like

One comment

Reply

Truly no matter if someone doesn’t know then its up to other viewers
that they will help, so here it happens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *