В партньорство с Bulgaria Mall.

20170102 Esprit white parka Bulgarian blogger Denina red hat beanie

Здравейте за първи път през 2017-та! :) Желая ви новата година да бъде многократно по-вълнуваща и прекрасна от предишната. Нямам си и на идея какво ще донесат тези 365 дни, но ще се радвам да споделяме красивите моменти заедно.

Едно нещо, което със сигурност ще донесе новата година и то още в самото начало, е студ. През последните седмици беше много студено, но прогнозата за времето предрича още по-голямо „замръзване“. Най-сигурният начин да го избегнем несъмнено е като си стоим на топло, но това не винаги е възможно. Затова топлите връхни дрехи са неубходимост. Тук се вписва чудесно и това бяло пухено яке.

Открих това бяло пухено яке на текущите разпродажби в Esprit, Bulgaria Mall. Има го в няколко цвята, включително черно и червено. Макар последното също да грабна сърцето ми, бялото си ми е слабост. Без значение от цвета, това яке топли изключително много, тъй като е с пълнеж от пух и има 3 от 3 рейтинг за изолиране от студа. Екипирана с тази страхотна шапка с пухче, почти не усетих студ. Идеалната и стилна комбинация против измръзване.

Denina Martin esprit winter coat Pronta glaves winter Esprit white parka winter City white parka blogger Red Pronta hat beanie Winter shirt white parka Top bulgarian blogger Denina Top bulgarian blogger Denina Martin Esprit whte city parka Bulgarian fashion blogger Denina Martin

ESPRIT пухено яке / ESPRIT риза / ESPRIT дънки / PRONTA чанта / PRONTA шапка / PRONTA ръкавици

Изброените артикули са налични в Bulgaria Mall. 

Екипирахте ли се вече за предстоящата студена вълна? 

Усмивки,

Денина ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *