Denina Martin at Sasa Asian Pub Sasa cooler

Брънчът се превърна в доста популярен лайфстайл тренд през последните години. Аз лично съм почитател, но не защото е актуално. Просто го намирам за приятен и неангажиращ начин да споделиш време с приятели и любими хора, наслаждавайки се на вкусна храна.

Напоследък с Рон често посещаваме SASA Asian Pub, който наскоро отвори и втория си ресторант в София. Двамата сме големи почитатели на азиатската кухня и обичаме да експериментираме с нови вкусове, а това място предлага много интересни. Например, по време на един от последните ни брънчове там, с него открихме невероятния вкус на ароматни царевички в масло и летни ролца със сьомга. Обичам чувството да си поръчам нещо ново и да остана толкова доволна. Доволни останахме и от коктейлите, които също са доста интересни.

Sasa Asian pub Paradise mallSasa cooler drink Denina Martin at SASA Denina Martin Furla Linda handbag Sasa asian food SASA spring salmon rolls SASA Salmon spring rolls Denina Martin at SASA asian pub Denina Martin Sasa asian bar Clarks shoes lash

Някой от вас ще се запитат какво е редно да облекат за брънч. Нищо твърде специално, според мен. Вярвам, че най-важното нещо е да се чувствате удобно и разбира се, да се вписвате в обстановката на заведението. Последното, ако сте от онези, които държат на детайла. Аз, например, избрах семпъл сет от панталон и блуза, които раздвижих с чантата Furla. Забелязахте ли обувките? Това са класически Clarks, към които добавих новата ми находка LASH. Тя представлява българска марка аксесоари за обувки. Има ги в най-различни цветове и наистина много им се радвам!

Furla LInda handbag Clarks shoes lash SASA Asian wall

А вие какво бихте облекли за брънч с приятели и любими хора? 

Усмивки,

Денина ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *