Fashion Blogger Denina Martin wearing Embroidered Cap and Denim Jacket

Моята нетайна рецепта при избора на визия е да подбера едно или две неща, които ме вдъхновяват, като изградя цялостното съчетание спрямо тях. За днешното модно предложение, част от партньорството ми с Bulgaria Mall, бях вдъхновена от тази бродирана шапка с козирка ESPRIT, както и от дънковото яке с разнищен ръб. Те си паснаха  много добре и дадоха добра основа за една свежа ежедневна визия. Но зад тази бродирана шапка, която харесвам толкова много, се крие една история. История за провал и научен урок.

В понеделниците винаги се събуждам с усмивка и надежда за една прекрасна нова седмица. Е, понякога нещата не се случват така, както на човек му се иска. В старта на новата седмица една рутинна фото сесия се превърна в малък кошмар. След като направих косата и грима си, се запътих към Bulgaria Mall, за да подбера тазседмичната визия. Но вдъхновението ми липсваше. Настроението ми бе допълнено и от ветровитото, мрачно и студено време. С Рон не успяхме и да намерим локация за снимки, която да удовлетвори въображението ни, а за капак Алекс също никак не бе в настроение. Всички се прибрахме в ужасно настроение, само за да разберем, че ужасното в случая бяха снимките. Тогава се зачудих кое е по-лошо? Да се върна обратно, да направя всичко отначало и да си науча урока или да откажа да призная провала.

Истината е, че можех да седна и да кача тези ужасни снимки, правейки компромис с нещо толкова важно за мен – качеството. Но това щеше да ме накара да се чувствам истински зле. Затова реших да прегърна неуспеха и да извлека позитиви от него. Защо ви разказвам това? Защото искам да ви припомня, че провалът е нещо хубаво. Той е пътят към успеха и развитието. Няма нищо лошо да започнете отначало. Просто трябва да приемете грешката, да запазите позитивното отношение, да си научите урока и да опитате пак. Неуспеха е възможност да се развиете. Припомняйте си, че „Успех е способността да преминаваш от един неуспех към друг без да губиш въодушевление.“ (У. Чърчил).

И така, на следващия ден сложих тази бродирана шапка и се престорих, че нищо не е било, но с няколко научени урока и взети бележки в главата. Надявам се резултатът да ви хареса. :)

Bulgarian Fashion Bloggers Denina Martin Embroidered Cap and Denim JacketEmbroidered Cap and Denim Jacket Wearing Embroidered CapOn the Move with Embroidered Cap and Denim JacketWearing Embroidered Cap Wearing Esprit BagEmbroidered Cap and Denim Jacket Wearing Embroidered Cap by Fashion Blogger

ESPRIT дънково яке / ESPRIT бродирана шапка / ESPRIT бял топ / ESPRIT свободни панталони / ESPRIT чанта с дълга дръжка

Изброените артикули са налични в Bulgaria Mall.

А вие как се справяте с провалите? Вярвате ли, че неуспехите са пътя къ развитието?

Усмивки,

Денина ♥

*В партньорство с

Bulgaria Mall logo

One comment

Reply

Hmm is anyone else encountering problems with the images on this blog loading?

I’m trying to figure out if its a problem on my end or
if it’s the blog. Any suggestions would be greatly appreciated.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *