В партньорство с Bulgaria Mall.

Blue bell wood Bomb cosmetics

Бях чувала само за BOMB Cosmetics, но никога не ги бях изпробвала. Сега, след като вече се докоснах до тях, мога да споделя мнението и опита си с тях.
BOMB Cosmetics е марка козметика от Обединеното Кралство, където е и особено популярна. Тя включва естесвени и ръчно изработени продукти за красота, сапуни и свещи, които трудно остават незабелязани, заради атрактивния си външен вид и неописуемо добрите аромати. Та те приличат на истински сладкиши! И миришат на такива! Къпкейкове, бисквитки, плодови кремчета, шоколадови изкушения – истинска фабрика за сладкиши. Освен това, те съдържат натурални масла, 100% веган са и никога не са тествани върху животни. Много причини да бъдат страхотна идея за подарък.

Bomb cosmetics Blue bell wood Bomb cosmetics

Брюле Choc Around the Clock – Този шоколадов сладкиш все още не съм успяла да изпробвам във ваната, каквото му е предназначението, но съвсем скоро обмислям да го направя. Въпреки това, не мога да не споделя очарованието си от аромата на тъмно какао и карамелизирана захар. Съдържа масла от пачули и ветивер, които заедно с какаовото масло обещават да хидратират кожата в дълбочина. Истината е, че сърце няма да ми даде да пусна този сладкиш във ваната!

Сметанова свещ – Прилича на сметанов десерт и мирише на такъв. Тази свещ е ръчно изработена и декорирана сякаш от най-талантливия сладкар. Освен това от BOMB са включили в състава й релаксиращите иланг иланг и гераниево масло. Резултатът е бонбонено удивидетелен!

Bomb cosmetics yellow Bomb cosmetics

Сух шампоан Flower Girl – За първи път използвам сух шампоан и този много ми допадна. Наподобяващ кокосова розова бисквитка, шампоанът на BOMB се потърква в ръцете и на мокра коса с масажни движения се образува страхотна ароматна пяна. Аз лично потърках директно върху скалпа, тъй като ми бе по-лесно. Ароматът е много чувствен и цветно-плодов с нотки на касис, червен портокал, цветове от джинджифил и фрезия. А в сърцевината му се крият мускус и ванилия.

Масажно блокче Summer Honey – Това масажно блокче релаксира и подхранва кожата по време на масаж. Топи са телесна температура, затова е достатъчно да постои малко между двете длани. Ароматът отново е впечатляващ, но тъй като нямаме много време за масажи вкъщи, реших да го пригодя към ежедневието си и да го използвам като хидратиращо масло. С масажни движения нанасям по тялото по време на баня и се лишавам от проблема със сухата кожа, който имам всяка зима.

BOMB Cosmetics са налични в Debenhams в Bulgaria Mall. 

Досега пробвалили ли сте BOMB Cosmetics? Кой е любимият ви продукт? Бихте ли ми препоръчали нещо друго?

Усмивки,

Денина ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *