С подкрепата на Philips.

My favorite philips sublime ends flat iron

Често получавам въпроси за косата си – дали я правя сама за снимки и как. Отговорът е да. Тези нежни къдри, които обичам толкова много, са винаги мое дело. С помощта на Philips днес отговарям на въпроса “как”, споделяйки моите съвети, които се надявам да са ви полезни през настоящия празничен сезон.

Когато къдря косата си почти в 100% от случаите използвам преса за коса. Това, освен най-лесния начин да постигна желаната визия, е и този с най-дълготраен ефект. Къдрите държат по-дълго – нещо, което е от голямо значение за мен, предвид тежката ми коса. Ето и как го правя.

Philips sublime ends flat iron review Philips sublime ends flat iron

Първо се подсигурявам, че косата ми е напълно суха. Дори и съвсем малко влага ще накара къдрите да паднат изключително бързо. След това се разресвам и нанасям термозащитен продукт. Когато не бързам, си разделям косата на две части. Горната захващам с шнола и започвам работа по долната. Избирам кичури с дебелина, съобразена с желания ефект. Колкото по-голям е кичурът, толкова по-отпусната ще е къдрицата.

След това, на около 4-5 пръста от корена хващам кичура с пресата и плъзвам надолу с въртеливо движение, докато не приближа върха. Там започвам да увивам косата около пресата сякаш около маша, отново издърпвайки леко. Задържам и освобождавам. Веднага след това с ръка започвам да увивам кичура в посоката, в която е накъдрен. По този начин постигам по-ясно изразена форма с по-дълготраен ефект.

Друго нещо, на което държа, са добре оформените краища. Макар повечето специалисти да препоръчват те да остават непокътнати от топлинна обработка, аз дълбоко вярвам, че тяхната оформеност е ключа към естествената визия. Затова и Philips Sublime Ends ми върши страхотна работа – защото се грижи за краищата ми.

Philips sublime ends flat iron review 2016 Philips sublime ends flat iron review-by DM

Пресата, която използвам, за да постигна тази визия се нарича именно Philips Sublime Ends. Тя притежава Split Stop технология, която намалява цъфтежа на краищата с до 95%. Освен това има керамични подвижни плочи, които предпазват косата от накъсване. Сензорът UniTemp пък спомага постигането на същите резултати с до 20°C по-ниска температура. A с добавката от йонно подхранване на косъма, цялото къдрене ми става с няколко идеи по-малко греховно. :)

Philips sublime ends flat iron review by Denina Martin Results of Philips sublime ends flat iron

И защото наистина харесвам Philips Sublime Ends, с Philips решихме да зарадваме един от вас с една такава преса за коса. Следете моят Instagram @deninamartin, където съвсем скоро ще обявя играта.

My Philips sublime ends flat iron

А вие как използвате вашата преса за коса? Справяте ли се с къдренето?

Усмивки,

Денина ♥

Други любими продукти

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *