Mustard-Coat-Stefanel-Denina-Martin-Bulgaria-Mall-1Mustard-Coat-Stefanel-Denina-Martin-Bulgaria-Mall-2Когато става въпрос за ежедневието ни, едно правило, което трябва да спазваме, е да залагаме на абсолютното удобство в дрехите. Комфортът дава шанс да изживеете всеки един момент по начина, по който трябва да бъде изживян. Дава спокойствие и не разсейва от истински важните неща.

Това е и ключовият аспект в новата есенно-зимна колекция на Stefanel, която можете да откриете в Bulgaria Mall. Тя е изключително стилна, непреходна и класическа, както и много удобна. Миксира лежерността на изчистените линии и oversized моделите с графичните принтове и топли цветове на 70-те. Меките плетива, кашмирените пуловери и вълнените връхни дрехи продължават да са в центъра и на тази колекция, вдъхновена от ретро усещането по начин, по който ме кара да я заобичам още повече. Да не отварям и темата за естествените материи на Stefanel, които продължават да са все толкова леки, а в същото време по-топли, отколкото можете да си представите. Чисто съвършенство бих казала – когато качеството, тенденциите и комфортът живеят в пълен синхрон.

За тази визия успях до достигна абсолютното удобство с еластични скини дънки с висока талия и лежерна памучна риза в двуцветен принт. За да ми е топличко, се спрях на това палто в цвят горчица, което добави допълнително цвят – толкова, от колкото се нуждаеше визията. Комфортът завърших с мек и топъл шал в тъмно зелено, което пък придаде приятен контраст с палтото.

Mustard-Coat-Stefanel-Denina-Martin-Bulgaria-Mall-5 Mustard-Coat-Stefanel-Denina-Martin-Bulgaria-Mall-10 Mustard-Coat-Stefanel-Denina-Martin-Bulgaria-Mall-3 Mustard-Coat-Stefanel-Denina-Martin-Bulgaria-Mall-4 Mustard-Coat-Stefanel-Denina-Martin-Bulgaria-Mall-7 Mustard-Coat-Stefanel-Denina-Martin-Bulgaria-Mall-8 Mustard-Coat-Stefanel-Denina-Martin-Bulgaria-Mall-6 Mustard-Coat-Stefanel-Denina-Martin-Bulgaria-Mall-9 Mustard-Coat-Stefanel-Denina-Martin-Bulgaria-Mall-11 Mustard-Coat-Stefanel-Denina-Martin-Bulgaria-Mall-13 Mustard-Coat-Stefanel-Denina-Martin-Bulgaria-Mall-12

[red_button url=“#“ style=“grey“ size=“small“ type=“square“ target=“_blank“] STEFANEL палто [/red_button] [red_button url=“#“ style=“grey“ size=“small“ type=“square“ target=“_blank“] STEFAN риза [/red_button] [red_button url=“#“ style=“grey“ size=“small“ type=“square“ target=“_blank“] STEFANEL дънки [/red_button] [red_button url=“#“ style=“grey“ size=“small“ type=“square“ target=“_blank“] STEFANEL шал [/red_button] [red_button url=“#“ style=“grey“ size=“small“ type=“square“ target=“_blank“] PRONTA колие [/red_button] [red_button url=“#“ style=“grey“ size=“small“ type=“square“ target=“_blank“] PRONTA чанта [/red_button]

Изброените артикули са налични в Bulgaria Mall.

Какво означава за вас абсолютното удобство, когато става въпрос за облекото? 

Усмивки

Денина ♥

*В партньорство с

logo Bulgaria Mall

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *